Envisheten har fört mig långt

För någon dag sen var det någon som sade, att när man läser bloggen som ger bilden att jag är ganska envis av mig. Ja det stämmer, har haft nytta av den i mångt och mycket. Utan envisheten skulle jag förmodligen sitta bara i rullstol, dessutom har jag fått bra stöd från min familj och mina vänner.

Idag kan jag till en stor del ta hand om mina ärenden, och se för mitt eget bästa. Ibland behövs det någon knuff och ännu mer envishet, som jag får vid behov än av mina föräldrar. Jag skulle vilja påstå att envisheten har fört mig långt, och gjort mig till den person jag är idag. De som känner mig så vet att jag faktiskt kan vara envis. Alltid kommer det att finnas saker jag får kämpa för, som tar aldrig slut. Det är budskapet här på bloggen jag vill förmedla, och är glad ifall jag har lyckats med det. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.