Bra känsla

I morse ringde vi med personalen och beställde en taxi åt mig från jobbet, skönt att det blev inga ifrågasättanden kring detta, och man förstod mig. Samtidigt kände jag mig trygg vid mitt beslut. Allt gick bra på jobbet, jag bedömde kanske tiden fel då jag gick själv på wc, taxichauffören hann ringa och fråga var jag var men jag hann bra. Och kom i god tid till simhallen.

Människan som var med min assistent och mig, verkade var både trevlig och bra. Förstod mitt tal ganska bra för att vara första gången som vi träffades, visst är det en del att visa för en ny. Dagens vattenterapi gick bra.

Här hemma var det en sak som kunde ha lämnats bort, det var att vi inte skulle ha hittat silverfiskar bland mina böcker som låg i lådorna. Det var en lagom rolig välkomsthälsning för en ny person i mitt hem: ”Hej och välkommen till mig, man kan stöta på silverfiskar här.” Jag bad min assistent byta indikatorer till fuktmätarna för krukväxterna, nu borde de fungera en längre tid än de första vid köpet. Samtidigt var det bra att visa vad jag vill ha hjälp med. Assistenten rengjorde akvariepumpen. Jag fick en bra känsla av dagen. Den största utmaningen var att komma ihåg att prata finska med min assistent och inte svenska blandat med dialekt, ganska bra klarade vi det, lite slank det i misstag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.