Gör det som känns förnuftigt

Det kommer situationer där jag måste ta till förnuftet i min hand, annars skulle sakerna bli för komplicerat. Alltid finns det åsikter och regler, som visserligen är bra. I morgon ska min assistent och jag få en ny människa med oss, som ska se på hur man hjälper mig i simhallen och här hemma hos mig. För att undvika problem kom vi med assistenten överens att jag tar en Inva-taxi från jobbet.

Efter att mor och jag hade fått tänka lite på tiden till läkaren. Ingen av oss vet hur kunnig människan är inom neurologi. Min mor lovade ringa till Malmska och försöka prata om man skulle ändå kunna få tid till min egen läkare, som skulle känna mig. Härom dagen fick jag ett annat namn som kunde vara möjlig i det här sammanhanget. Ja vi får se hur det går med saken.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.