Trevlig örtagårdsmiddag

På eftermiddagen kom mig och körde mig till Bjärgas, min grupp skulle träffas lite tidigare och ställa sakerna i ordning innan de andra kom. I bilen blev det en trevlig pratstund, själv har jag haft ganska mycket program nu i veckan.

Medan de andra i örtagårdsgruppen lagade maten, flyttade och förvandlade vi av de långa borden till ett vackert middagsbotd, där vi alla kunde se varann. Jag rullade det lilla vad jag kunde med rullstolen från ställe till ställe, ibland var jag visst lite i vägen men man tyckte att det inte gjorde något. 🙂

Kvällens örtagårdsmiddag var trevlig med god mat. Och mycket mat var det, mellan rätterna blev det korta pauser. Efter middagen for jag med taxi hem till mina föräldrar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.