Nytt rekord!

Denna vecka har det varit inga terapier, och på något sätt kändes det som om att jag borde ta och trampa. För slö kunde jag inte släppa mig, sen gick jag till Motomeden och att jag hade kommit mig dit kändes som en vinst. Att det skulle vara en timme jag hade på att trampa, ja, det visste jag inte då.

I ett tidigt skede märkte jag att takten på trampandet var bra, och vid något på 30 minuter var det redan uppe i 10 kilometer, då fick jag veta att det var en halvtimme till kvällsmålet och var villig att fortsätta med trampningen. Ett nytt rekord hade jag inte väntat mig, det blev 18 kilometer på en timme. En stor glädje fylldes inom mig. Efteråt kändes det skönt att gå i duschen, mina kläder var aningen våta och tvättkorgen som hade för en stund blivit tom fylldes på igen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.