PERSONER SOM FIXAR MED BLMMOR ÄR SNÄLLARE ÄN ANDRA

På eftermiddagen fick jag något på Whatsup av min bror

När jag läste det här blev jag full av skratt, det är lite sött också. 🙂 Funderar bara om det kan stämma. Inte för att det skulle vara någon tvekan om min snällhet, det är jag i grund och botten…..eller? 🙂 Det är ingenting om att man kan reta andra människor, men det gör jag aldrig eller är envis som skulle vara likt mig. Jag erkänner inte, men de som känner mig kan ju vara av en annan åsikt. 🙂

Hur som helst vill jag dela, och man blir på gott humör av att läsa texten. 🙂 Och om det stämmer. ja det är väl upp till var och en. 🙂 Tycker själv att jag är ju snäll jämt. 🙂 Öhh…… är jag eller??? 🙂 🙂 Bäst att jag ska vara tyst nu och sluta att driva med mig själv. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.