Mitt i det höstgråa

Steg upp i morse just när Finllands nationalsång ”Vårt Land” spelades i tv.n, Valtteri Bottas hade vunnit Formel 1 tävlingen i Japan. Ja jag förstår mig inte på Formel 1 och klarar mig bra utan det.

Dagen har varit grått och mulet, det har småttregnat också. Medger att jag inte varit ute. Men mitt i det höstgråa, har jag suttit i köket o. hjälpt till med att googla recept på tranbärs gelé och trattkantarell I ätika. Det går bejändigt att googla, tidigare var det att slå upp i uppslagsböcker eller gå till bibliotek och söka efter information. Allt detdär har jag själv upplevt, nu är det bara att ta fram telefonen och googla. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.