Bra att saken är på gång

När jag satt på lunch fick jag ett samtal av min egen vårdare, som hade ringt till sjukhuset Malmska och man lovade framföra ärendet om läkarintyget till min läkare. Ja frågan var att om läkaren tycker att man borde träffa mig eller inte och kunde skriva ett intyg. Svaret får man kanske om en vecka. Sen sade jag nra att saken är på gång. Ibland känns det onödigt att vara tvungen och fara till läkare för att få ett intyg, liksom om mit funktionshinder skulle försvinna.

För någon stund sedan kom jag hem till mor och far, för att fira helg. Veckan gick fort och nu får man koppla av. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.