Roligt att ha folk och gissa min ålder

Tja, nu vet jag att blogginläggen kommer lite i fel ordnings följd. Ibland bloggar man om något som känns viktigt just för stunden. Alltid någon gång när jag träffar nya människor liksom jag gjorde idag från hemvården, att det är roligt o, ha folk att gissa min ålder. Idag gissade man att jag kunde vara kanske 25 år. Då började jag att skratta och sade att jag var 40. 🙂

Lite trampning blev det ikväll, sådär sex, sju kilometer på en halvtimme. Sen gick jag i duschen före kvällsmålet. Det har ju blivit en hel del bloggande idag, 🙂 om sådant jag vill dela med mig av mitt liv. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.