Allt får man vara med och spanade efter biljetter

I morse när jag var klar med morgonbestyren, bad jag att man skulle föra mig till stug två, liksom det har blivit sagts när det nya systemet här på boendet togs i bruk. Och jag har ju min manuella rullstolen då, så kom jag dit utanför stug två, man frågade om jag inte kunde fara till den dagliga verksamheten och vänta på Vippari, eftersom där fanns det mera personal. Svarade hur det hade sagts åt mig, sen gick man med på att jag fick bli där och vänta. Då tänkte jag för mig själv att allt får man vara med om.

Arbetsdagen gick bra, och jag hann med en hel del. I simbassängen var det ovanligt att vi fick med fysioterapeuten och assistenten vara ensamma, men vi klagade inte. Dagens vattenterapi gick bra. 🙂 På vägen hem stannade vi vid SuperMarket och köpte något mat som värmdes upp i ugnen.

Det är inte varje dag

som jag får höra att

det är omväxling och

får vara med mej. 🙂

Sen blev det putsandet av akvariepumpen, som var i behov av det. Nu jobbar pumpen så fint igen.

Lite senare pratade jag med pappa att biljetterna till Celine Dion konserten var slutsålda, verkar som om företagen på något mystiskt sätt har förhands beställt, vi kom överens att hålla ögonen öppna. Då började jag spana efter biljetter på Ticketmaster. Och plötsligt märkte jag att man hade lagt en konsert till, en dag senare, då ringde jag genast åt mamma och pappa för att berätta om saken. Biljetterna släpps ut i morgon bitti, ja nu har vi en chans till. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.