Stavning och allsång

Jag har nog sett alla möjliga varianter av stavningen på mitt namn, ofta är jag tyst och säger ingenting. Det kan vara att ett I eller E som blir borta, eller två SS i mitten av namnet. Så kan U:et bli till ett Y, idag fick jag se en ny variant Syssi, ja det kändes lite fel men….. Lika många är sätten på att betona mitt namn, där har jag jobbat med mig själv att bli van vid det.

Ikväll fick man ett litet gäng och en personal härifrån boendet som for på allsången. När jag var med min elrullstol och höll på att backa ut på taxis hiss som skulle ta mig ner, så vid kanten stod en intresserad man och höll i bakhjulet. Jag kan förstå att man var rädd att det inte skulle gå snett, medan jag själv var rädd att jag inte skulle backa så att människans hand inte kom i kläm.

Allsången var lika trevligt som vanligt. På pausen var det någon som kom ihåg mig som liten, och själv hade jag inget minne om personen, det blir en obekväm situation. Jag kan inte komma ihåg alla människor jag har träffat i mitt liv. Ibland önskar man att man skulle få vara sig själv, men oftast får jag nog vara det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.