Hur jag kommer i vattnet, å vad fina pelargonerna blev

Utanför simhallen träffade vi med min assistent en lärare från gymnasiet, vi pratade lite om att jag skulle ha vattenterapi. Sen frågade man om hur jag kommer i vattnet. Vi förklarade att jag går ner till terapibassängen. Det var ganska roligt och oväntat att träffa läraren. 🙂 I omklädningsrummet träffade vi min mor som hade varit och simmat med min bror, det blev en pratstund medan jag väntade på att duschstolen skulle hittas.

Dagens vattenterapi gick bra, vattnet var okej fast lite varmare kunde det ha varit. Och när vi kom upp från bubbel polen så hände det något, jag kom upp så gott som själv, assistenten var bakom mig bara som säkerhet. 🙂 Jag märkte det själv också. 🙂

Vädret har varit mulet och grått med lite duggregn, kring 9 grader. Min assistent tog änglatrumpeten hem till sig. Sen plockades det torra blommor och blad från pelargonerna, å vad fina de blev. 🙂 Visserligen kom det en hel del blad bort, men Mårbackorna fick behålla lite av sina blommor. 🙂 Det är lustigt hur en del blommor är nästan vita med svag skiftning i rosa.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.