Vad då, borde saften ha blandats ut med vatten?

På dagen var det mulet och regnigt väder, det lockade inte att gå ut. Istället blev det att mor och jag var i köket, lagade något av egna päron och sedan mat. Lyssnade på musik från spotify och småpratade, ja det var trevligt. 🙂 Själv försökte jag titta på appar som skulle gömma uppdateringen, trodde redan att jag hade hittat en men idag pluppade uppdateringen upp igen. Nej , jag testade några men de funkade bara till en del.

Ikväll kom jag hem till boendet lite tidigare. Jag hann med personalen packa simväskan och skriva matbeställningen före kvällsmålet. Och när jag tittade i kylskåpet vad som det behövdes, såg jag den sötsmakande fruktsaften för mig som är ingen vän för söta saker så bad jag att man skulle ta den till stugköket. Personalen tittade på saftpaketet att det blandsaft även om det såg ut som ett juicepaket , då blev jag ett frågetecken och frågade: ”Vad då, borde saften ha blandats ut med vatten?” Det hade man nog inte gjort när man hade gett saften åt mig, nu var jag ville provsmaka den utblandande saften även om den fortfarande smakade sött. Nja, det var nog lika bra att handledaren förde saften bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.