Jag kan inte lova det

Morgonen var lite varmare med plus tre, fyra grader. Solen sken vackert men det blev mulet, tyvärr har änglatrumpeten fått sig av kylan och bladen hänger, jag kunde inte rädda alla blommor och ta in dem. Pelargonerna blommar men bladen har börjat att bli lite gula, som de gör vid denhär årstiden. 🙂

När jag satt och åt frukost frågade handledaren att om vi skulle hinna bli färdiga till klockan halvnio, man borde vara på dagliga verksamheten och ta emot en klient då. Jag sade att det kan jag inte lova, ibland går det snabbare med morgonbestyren och ibland långsammare. Sen blev det att en annan personal fick komma o. tvätta mina tänder och ansikte.

Aj just det, tänkte glömma att berätta om mitt mobilfodral som kom i tisdags. Röd och fin är den. På förmiddagen satt jag och beställde lite julklappar. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.