Helt okej

På dagens fysioterapi tränade jag balans, gåendet och töjningar. Allt gick ju bra, ville ändå vara försiktig med att stå på mina fötter alltför länge, jag hade tänkt trampa ikväll och spara lite kraft.

Ja kvällens trampning började bra, tills den högra fots övre rem lossnade. Sen fortsatte jag trampa som gick på något sätt, men märkte att fotens spets for av och an på pedalen, ja mina fötter lever ibland ett eget liv. Efter en stund kom personalen och spände fast remmen på nytt, och då trampandet kunde fortsätta som normalt. Före det trampade jag lite långsammare och tappade kanske några minuter, men trots allt blev det 9,4 kilometer kanske på 36 minuter. Det var helt okej tyckte jag själv. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.