Liten shoppingrunda och akvarieväxter

Efter lunchen kom min mor efter mig, och vi gjorde en liten shoppingrunda på stan. Jag hade ett presentkort till Marimekko, så vi gick dit och jag fick se på vad jag ville ha för kortet. Ja det blev ett par byxor som jag ville ta hem och prova. Sen var mor och fick en tid till kosmetologen åt mig om en vecka, ja det passar bra när jag har ledigt.

Nu har det varit så att en del av akvarieväxter har blivit uppätna av några fiskar, o. bladen hade många små hål. Igår var mor till en djuraffär i Kokkola, köpte lite nya växter. Sen berättade man att blad med hål tyder på att fiskarna lider brist av något grönt o. behöver medel som visade sig att jag hade här hemma och satte medlet ikväll i vattnet. Och att man dessutom kunde sätta vanliga rumsväxter t.ex. guldranka i akvariet. När vi med mor kom hem så sattes växterna o. några guldrankor som var tagna från mina föräldrars i akvariet. 🙂 Nu ser det fint och grönt ut igen. 🙂

Varje dag lär man sig något nytt och blir aldrig för gammal, eller jag hoppas det i alla fall.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.