En spökande uppdatering och mer ledigt

Ja hösten tycks ha kommit på riktigt nu, för att i morse var det minus två grader, Dagen har varit vacker och solig, och det blev kring åtta grader.

För några dagar sen dök det upp på mobilen programvaruuppdatering, alltså jag gillar inte dem alls. Det har blivit för många gånger som jag har gjort bort mig och tappat bort automatiken som öppnar samtal, så nu börjar uppdateringen väl att spöka. Försökte sen kolla om jag skulle ha hittat någon applikation man kunde ha gömt uppdateringen med, men hittade ej. Måste bara försöka sätta bort meddelandet om att uppdatera.

På dagen fick jag veta att det blir mer ledigt från jobbet. Nu meddelade jag genast åt personalen här på boendet, likaså till hemvården. Ibland är det saker som inte beror på en själv, och då måste man ta det som det kommer.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.