Den hindersfriastigen var fin

Solen sken så vackert när vi kom med taxi ut till Fäboda. För en stund blev jag smått skräckslagen då elrullstolen kom inte på, och chauffören fick sätta på den fria växel så man fick ut mig. Sen upptäckte man att huvudströmbrytaren hade i misstag kopplats bort, när det sen kopplades på igen så fungerade stolen som den skulle. Jag lärde mig något nytt, innan det här visste jag inte var huvudströmsgrejen var.

Jag kände mig glad att få möjligheten att bekanta med den fina hindersfriastigen, som var på den andra sidan av kaffestugan. Stigen är knappt 1 kilometer lång, och går genom en vacker natur utan att man har förstört den. 🙂 Den var jämn, stadig och fin att köra på, och ger många möjligheter stora som små, gammal eller ung. Hindersfriastigen är något som Jakobstad får vara stolt över. 🙂 Jag är också glad över att Folkhälsan ordnade en sådan dag. 🙂

Stigen gick ända ner till sandstranden. Här kunde jag ha stannat lite längre och beundra utsikten, men tiden tillät tyvärr inte. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.