Bra kväll

Ikväll fick jag skjuts av min käre far. Jag fick vara med en ”halvbekant”handledare som jag kände från hemvårdare.nu var det första gången man var själv hos mig och gjorde mina kvällsbestyr. Själv tyckte jag att det gick bra, fast jag hade förutom att simväskan skulle packas, det som känns ännu nytt är att jag skall på söndagskvällarna laga min matbeställning. Men allt gick bra.

Jag fick mig för att beställa en ny mobilfodral igår, den gamla är så uppnött att korten nästan ramlar igenom. Sen tog jag och kikade var paketet med citrus träd var, just nu befann det sig i Karleby/Kokkola. Ja det ska väl fara den vägen antar jag, så det är bara att vänta. 🙂 Det var en bra kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.