Tiden rusade iväg

Här har det varit lite mulet och kyligt o. bara kring sju grader. På förmiddagen var jag med mor till stan. Jag försökte se om man skulle ha hittat ett nytt mobilfodral, men gjorde tyvärr inte det. På Prisma påstod expediten att mobilmodellen var för gammalt, ja tänk att två år gammal telefon är omodern. Får gå på nätet och se ifall jag skulle hitta fodral där. Hade fått ett paket till R -kiosken, där var det mycket med fplk så jag satt u rullstolen utanför, medan mor var efter det.

Plötsligt märkte vi hur tiden rusade iväg, jag skulfe på eftermiddagen gå på fotbollsmatch. Det blev att fara hem och laga mat. Jag åt snabbt, vi klädde varmt på mig, så jag inte skulle börja frysa. Med tiden har man lärt sig, att vid denhär årstiden kan det vara kallt. Dagens match mot TPV var bättre, min far var också på matchen. Idag var det första gången man kom och frågade om vi ville ha rullstolen under regnskydd, som vi tyckte med min vän att var vänligt. JARO vann matchen med 3 – 1. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.