Mycket trevligt

De gånger jag har funderat på varför det är så att just när jag skulle ha någon tid att passa, ja då hamnar man på en längre åktur med Vippari. Samma sak hände det mig idag på eftermiddagen. Sedan hann jag ta en snabb kaffe på stående fot eller med andra ord sarr jag i elrullstolen, innan min vän kom efter mig.

Ja vi var och provsmakade en meny som kommer att presenteras senare i höst. Allt var gott och alla blev mätta o. belåtna. Det var mycket trevligt.

Efteråt for jag hem till mor och far som hade kommit hem från villan. Det kändes roligt att se dem igen. Lite snål var jag att jag blev tvungen och ta smått av färdigt grillade broilern, fast hungrig var jag inte. Efter någon stund kom grannen och hälsade på.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.