Vardagslyx för mig och pelargonerna fick komma in

Här var det en kylig morgon med fem, sex grader men solen sken. Till min glädje fick jag veta att det fanns tillräckligt med personal, och en hade möjlighet att komma ut med mig. 🙂 Först tänkte vi med handledaren gå på en promenad, men sen kom vi på att man kunde gå till butiken. Fort in och hämta pengar, kändes lite konstigt med extra tid och nästan vardagslyx för mig. I butiken köpte jag sånt som jag inte har kommit för mig.

Härligt väder att promenera. 🙂

Rönnarna är vackra med sina bär, måste ta en bild från parkeringsplatsen utanför boendet. Jag fick redigerat bort bilarna utom en liten skymt av en blev kvar.

Efter lunchen tog vi med personalen in pelargonerna, så nu blommar det här inne hos mig. 🙂

Jag känner mig glad och nöjd med dagen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.