Fick inspiration att laga nästa årskalender

Efter lunchen fick jag inspiration och börja smått att titta ifall man skulle börja på nästa årskalender, ja nu när jag hade ledigt så fanns det tid. Till en början laddade jag upp några bilder på Ifolors sida, funderade och planerade vilken bild som skulle passa till någon månad av året. Och småningom fick jag bilderna till varje månad, men hurudan kalendern blev bra eller bara okej, ja det får vi se sen när den kommer.

Alltid när man får någonting gjort utan att det är planerat, känns det bra och då är en sak ur världen. Det är inte så att jag skulle stressa med att göra saker. 🙂 Annars har jag tagit det ganska lugnt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.