Dagens vattenterapi var tidigare

Idag hade jag själv tagit ledigt, eftersom dagens vattenterapi var en timme tidigare. Det var ingen idé att fara till jobbet. I simhallen var det lugnt. Duschstolen fick min assistent gå efter till andra sidan. Så blir det ibland när en stol är upptagen. Vattenterapin gick bra och jag var själv nöjd med det.

Det har varit grått och mulet väder, någon grad varmare än igår. Vi kom med assistenten hem till mig och lagade mat . På mobilen hade jag fått meddelande från jobbet, att det blir några dagar ledigt. Sedan tog vi med sekatören bort torra kvistar från citron trädet, som annars ser ganska bra ut. Akvariepumpen fick sig en putsning, samtidigt satte jag lite rengörande medel i vattnet.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.