Ny och bättre dag

God förmiddag! 🙂

Det är en ny och bättre dag, med solsken men aningen kyligt är det med bara 9, 10 grader. Hösten har kommit och än så länge har det varit vackert väder, nätterna har varit ganska varma. Gårdagen var sådär okej, jag klarade någorlunda utan att tappa humöret. Någon kanske funderar hur jag låter min kropp påverka så mycket, ja jag är bara en sån som reagerar med kroppen.

Har tyckt att fönsterbrädet ser ganska tomt ur, ända sedan mina orkidéer försvann. Citron trädet ser rätt hyggligt ut och har i alla fall inte tappat blad, så hoppet finns men det går långsamt och kräver tålamod. Ja jag höll ju och prata om fönsterbrädet innan jag hamnade på villospår. Några dagar har jag sett på Garden4Yous sida, där fanns det mini citrus träd för ett pris, både citron och apelsin dessutom levererar de till Finland också. Lite tveksam har jag varit om att köpa eller inte. Vet inte om jag tyckte lite synd om mig själv efter gårdagen och beställde. Hör vilka motiveringar jag kommer med, låter knäppt och galet som passar in på mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.