Fotbolls lördag

På eftermiddagen hade jag bett om att få kaffe lite tidigare, eftersom jag skulle fara på fotbollsmatch mot HAKA från Valkeakoski. Att en förlust skulle komma var att vänta, laget leder ju serien. Matchen var svår för JARO, bollen var svår att få från motståndarna och passningarna verkade inte gå fram. Domarspelet var lite märkligt, och man förstod inte alla gånger då domaren blåste av, eller var sen ute att blåsa.

Nu när man var ute en längre tid, märktes det att luftvärmen var ganska kyligt med sina 12, 13 grader. Det blev inte kallt men det var inte för varmt heller. I den första halvleken lagade HAKA två mål, för målet kom alldeles för lätt och spelarna kom lekande lätt genom JAROs försvar, det andra såg vi med min vän, eftersom vi hade gått på wc. Sen blev det paus vilket betydde korv och tripp för mig. Nå idag blev det lite trappträning, visst är läktarens trappor lite svåra men det går nog.

Mot slutet av matchen fick hemmalaget ett mål, men då hade motståndaren fått ytterligare ett till, och vann därmed 3 – 1. Ja det var en fotbolls lördag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.