Hänger gärna med

Alltid någon gång kommer knasigheten över mig som är inget nytt, och att jag nöter på mobilpennor är ingenting nytt heller. Råkade hitta på Ebay 90 pennor för under en euro, och gissa om jag blev tvungen att beställa, här kom knasigheten och galenskapet fram igen.

Solen kom fram på eftermiddagen och det blev fint väder. Jag kände mig nöjd med dagens fysioterapi, Det blev lite att ordna saker för måndagens del, eftersom min vattenterapi blir något tidigare.

Mot kvällskvisten knackade på min dörr, det var handledaren som ville meddelela att man skulle gå ut på en promenad, då sade jag att jag hänger gärna med. Så satte vi med personalen skor och jacka åt mig, sen gick jag och satte mig i elrullstolen. Det var härligt att promenera i solen. 🙂 Efteråt gick jag och trampa, 8,1 km. något på 30 min. Alltså det var en bra dag och kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.