Borde jag vara förberedd på allt ?

Det kan vara lätt en del människor, att de tror att någon ny i personalen skulle ha varit hos mig och hjälpt med morgonbestyren liksom i morse. Nu kom det två handledare in till mig, varav den ena var ny för mig och hade inte varit någon morgon här eller hjälpt till. Att vara nyvaken och får frågan: ”Går det bra att denne gör morgonbestyren?” Inom mig föds känslan som frågar borde jag vara förberedd på allt. Blev smått till mig som ingen annan märker än jag själv, med en tveksamhet ber jag att man skulle vara med.

Blev sen en stund med denne nya personalen, märkte sen att man inte hör eller förstår att jag ville ha min tablett, och fick kravla mig upp för att gå och visa. Efter en stund tror man att jag har dagskläderna på mig, men jag satt ju i pyjamas, själv visste jag inte vad man skulle tro det jag just hade hört. Men då sade handledaren: ” Nej, kläderna sätter vi på sen.” För mig är det en lättnad når någon annan förklarar i sådana situationer. Ibland märks det att människor vet inte hur de skall bemöta mig, eller vad jag är för en typ.

På förmiddagen sken solen från en klarblå himmel, kring 15, 16 grader. Jag och personalen hade möjlighet att ta en promenad med elrullstolen, det var skönt. 🙂 Nu har det blivit molnigare men ändå 17, 18 grader.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.