11 September

När jag hör 11 september så för det mig till året 2001, själv befann jag mig i Wien och var med mina föräldrar på semester. Dagen när terrodådet skedde i USA, och de två flygplan flög in i World Trade Center tornen. Minns mycket väl att vi gick på stan när mobilsamtalet kom, att ett flygplan flög i ett av tornen. I det ögonblicket förstod man nog inte riktigt vad som hade hänt, tänkte: ”Och vad sen då?”

Sen på hotellet när man såg på TV då det andra planet komma mot tornet. Till en början verkade allt som en film, efteråt började man förstå lite att något hade hänt och berörde hela världen.

Tänk vad en del händelser minns man klart och tydligt. Och 18 år har gått, ja tiden går. Jag hade just börjat med mina merkonom studier, det låter galet länge sen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.