Vad fint och soligt det blev och lite förvånad

Tänk att vädret klarnade upp senare på eftermiddagen, å vad fint och soligt det blev. Temperaturen steg upp till 21 grader. Vid kaffet satt jag med några av personalen som också var lite förvånade över det nya systemet med matbeställningen och maten. Meningen är att köksan lagar middagen också. Då kan man fråga sig att hur hygieniskt blir det, ifall man tillreder maten ett par timmar på förhand och sedan står i rumstemperatur ytterligare några timmar. Allt är så nytt att ingen vet om systemet och vartåt detta ska leda till.

Sen kände jag mig glad, när det fanns tid att plocka bort lite torra blommor och blad från pelargonerna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.