Mera motion och planterade om citron trädet

Solen sken ännu när vi med assistenten for till simhallen, men mot eftermiddagen blev det mulet. Dagens vattenterapi gick bra, och det märktes att jag hade varit ledig innan jag kom på terapi och kroppen fungerade lite på ett annat sätt, Efteråt blev det en stund i bubbel polen, dit kom några pojkar. Själv låg jag där i vattnet och slappnade av, kroppen var inte spänd utan den bara flöt.

I omklädningsrummet klädde vi snabbt på mig, när vi trodde att flickan som kom efter mig skulle ha behövt utrymmet där jag hade min rullstol. Sen visade det sig att man inte gjorde det. Nu gick vi med assistenten till stan och äta på MASTIN, det var ännu buffé tid med alla möjliga rätter. Maten smakade gott. 🙂

Här hemma gick vi ut på gården och planterade om citron trädet, då tog jag min rullator och gick ut. Ja det blev mera motion men det gör bara gott. 🙂

Nu hoppas jag att jag tog rätt beslut och planterade om trädet. Rötterna var för kompakt, den gamla jorden togs bort samtidigt fick man mer luft under rötterna. Här på bilden ser ni fuktmätaren, själv tycker jag att den fungerar bra. 🙂

Sen konstaterade vi med assistenten att fem timmar går fort, då man hela tiden gör något. 🙂 Jag kan lägga till att och när man har trevligt sällskap. 🙂 Min elrullstol kom ikväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.