Kan vara så njutbart och funderingar om citron trädet

Det var härligt att få träffa och äta lunch tillsammans med vänner, sommaren som bara gick utan att man hann träffas. Ibland tycker jag att det kan vara så njutbart att kunna sitta och prata med vänner med en bit mat, plötsligt märker man att oj vad tiden gick fort igen. Idag blev jag bjuden på sik med potatis och äppelpaj med kaffe.Mot eftermiddagen blev det soligt väder med ungefär 16 grader. 🙂

Här kommer lite funderingar om citron träder: ”Kan inte bestämma om jag ska plantera om citron trädet som tappar blad, men kvistarna är fortfarande gröna. På ett sätt vill jag göra det, funderar bara om det är fel årstid. Men vad har jag förlora på, kanske jag gör det ändå. Ibland har man svåra val.”

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.