Det var kanske menat att jag skulle vara ledig och kaffebesök

Medan jag satt och väntade på Vippari, började jag se mer noggrannare att gummit kring elrullstolens joystick hade blivit sliten och kommit lös. Inget vidare om det regnar eller kommer fukt in tänkte jag för mig själv. Här hemma visade jag slitaget för personalen, och bad att man skulle ringa hjälpmedelscentralen i Vasa. Nu var det bra när jag skulle bli ledig, så det gick så pass bra att min elrullstol kommer att hämtas på fredag för att bli körd till Vasa. Samtidigt lovade man göra den årliga servicekontrollen på stolen. Tja, det var kanske menat att jag skulle vara ledig just nu.Sen fick jag mina Vippari skjuts avbokade.

Jag pratade med före detta föreståndaren som känns lättar att tala med tycker jag själv, att det går nog bra att jag är hemma på dagarna. Måste säga att det kändes skönt att det var inga problem.

Det var trevligt att få min före detta granne och min vän på kaffebesök. Jag var glad och nöjd att vi fick till en träff. 🙂 Mot kvällen blev vädret soligare men luften var svalare sådär kring 15, 14 grader.

Nu ville jag ta en bild av den andra Mårbacka pelargonen som jag köpte när jag fick semester. Det syns inte längre att en kvist bröts av vinden, kvisten sattes sen i vatten och planterades i samma kruka igen. 🙂 Nu har pelargonen blivit stor och vacker. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.