Det var inte mitt val

Alltid när jag har fått plötsliga ledigheter från jobbet, har jag meddelat boendet liksom jag gjorde idag. Det har gått smidigt och varit inga problem.

Efter eftermiddagskaffet träffade jag föreståndaren, som undrade varför jag skulle vara ledig och kunde jag inte jobba. Jag svarade att ledigheterna var på gång. Man frågade hur jag hade tänkt mig. Ja det visste jag inte, men allt går för mig svarade jag. Själv tyckte jag inte om föreståndarens attityd, liksom det var mitt fel att jag kommer att vara ledig, men man lovade fundera ut något. Nu tänker jag inte ta skulden på mig, det var inte mitt val.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.