Varning för rök och nya akvarieväxter

I natt vaknade jag av att personalen kom in i lägenheten, för att kolla om det luktade rök när varning för rök hade kommit då branden på en avstjälpningsplats höll på. Gamla bildäck hade börjat brinna, och man var tvungen att stänga av luftkonditioneringen. Sedan på morgonen hände det inte bättre än att här på boendet kom det ett brandalarm, och alla skulle gå ut på gården. Vet inte orsaken till alarmet men ut kom vi.

Dagens vattenterapi gick bra och fort. Efter att vi med min assistent hade varit i simhallen, for vi till djuraffären och kolla på akvarieväxter. Just då kom en häftig regnskur. Jag köpte några växter och lite miljonfiskar. I bilen konstaterade vi med assistenten att det är nästan alltid samma växter i djuraffären. Mina gamla fiskar började leka rövare med de nya och bet dem. Kan nog hända att någon har blivit eller blir uppäten.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.