Perfekt uteväder

Det var trevligt att träffa grannen, en rosbukett hade de åt mig också. Alltid roligt att få blommor, speciellt när man inte har förväntat sig. 🙂 Ja grannen är trevliga och lätta människor att umgås med. Idag var det nog perfekt uteväder att sitta ute och äta, solen sken och det var varmt. 🙂

Jag åkte hem med taxi, som jag hade beställde på förhand. Log inom mig när jag skrev under på kvittot, och det var första gången då denhär chauffören såg mig skriva själv. Ibland är det intressant att se människors reaktioner då jag säger att jag kan själv göra det. Medger att mitt sätt att skriva ser inte så bekvämt men jag klarar! 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.