+26 och njutit för hela slanten 😁

Det har varit en varm och solig dag, nĂ€r jag kom hem visade termometern pĂ„ 26 grader. Terrasdörren öppnades ganska snabbt, och den ljumma o. varma luften fick strömma in i lĂ€genheten. MĂ„ste sĂ€ga att det kĂ€ndes skönt att sitta och dricka kaffe med en öppen dörr, kĂ€nna den ljumma flĂ€kten. 🙂

Dagens fysioterapi var bra och mĂ„ngsidig, med balans- och gĂ„ngtrĂ€ning och till sist töjningar. Innan vi slutade med min terapi, funderade jag att vĂ€dret var för hĂ€rligt att gĂ„ o. trampa pĂ„ Motomeden, Ă€ven om jag visste att jag borde ha gjort det, Men Ă„ andra sidan, trampa hinner jag sedan i vintermörkret. 🙂

Njutit för hela slanten har jag gjort, 🙂 suttit lĂ„nga stunder pĂ„ terrassen. Mamma kom med blompinnar och stödde upp pelargoner o. Ă€nglatrumpeten, som blommorna börjar vara stora med hĂ€ngiga kvistar/grenar av sina blommor. 🙂 Inte förrĂ€n nu pĂ„ kvĂ€llen satte jag mig framför datorn. 🙂 Dagen har varit bra och hĂ€rlig. 🙂

Kram 🙂

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.