Blommorna i kvällssolen

På den senaste tiden har det varit fina och soliga kvällar, att jag har ångrat mig när jag inte har bett personalen ta bilder på blommorna i kvällssolen men nu hann jag be. Ja den här kvällen är värd att minnas 28.8.2019 23, 22 grader varmt. 🙂

De här pelargonerna är av sorten Hästsko, och tänk att jag beställde dem på nätet 🙂 Den lilla är pelargon Gammal från Jakobstad som inte vill blomma.

Vågar påstå att här är min stolthet, fjolårets Mårbacka som överlevde vintern. 🙂 Många knoppar på kommande och pelargonen klarade bra av bilresan. 🙂

Min assistent överraskade mig med en änglatrumpet, vars ursprung härstammar från tiden i sveden när jag hade. Man har förnyat vartefter, och nu fick jag en”liten” stickling. 🙂 Knoppar har den också. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.