Sensommarvärmen

Nu idag kom sensommarvärmen med sina härliga 24 grader och strålande sol från en blå himmel. Och på kvällen var det ännu över 20 grader helt fantastiskt. 🙂

I morse blev det små missförstånd, t.ex. när jag bad om att få en smörgås med medwurst och gurka, då fick jag smörgås med gurka. Nåja, det var småsaker som vi med personalen redde ut. Jag fick mig ett gott skratt när man trodde att jag var 25 år. 🙂

Arbetsdagen var fylld av jobb, som gick nog bra. Åtminstone visste jag vad jag skulle göra, kroppen orkade bra och i mellan tog jag små pauser. På eftermiddagen kom min bror hit till mig, och lagade ansökan om pass och ID -kort på datorn, som gick behändigt. Känns bra att hinna förnya innan de blir för gamla.

Min lilla grupp inom örtagårds gruppen ansvarar för årets middag, så vi med min vän for lite tidigare och planerade middagen med några andra i gruppen. Kvällens pass i örtagården blev kortare, eftersom vi satt och planerade. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.