Börjar jag bli glömsk?

I morse när en personal höll på att skuffa mig i den manuella rullstolen över till den dagliga verksamheten, började jag o. säga men jag skulle ju vänta på Vippari vid boendet. Bad sen att man skulle gå och kolla, mycket riktigt hade jag rätt. Så jag fick fara till stug 2, där personalen hjälpte mig in i vipbussen. 🙂

Arbetsdagen gick bra, även om det var kortare. Jag hann göra det jag skulle. På något vis for jag hastigt iväg med min assistent, att jag aldrig hann kolla om allt kom med.

Min vattenterapi gick bra. Efteråt tog vi med assistenten det lugnt, var en stund i bubbel polen och bastu. Det var skönt men vi var långsammare än vanligt, men det gjorde inget.

Här hemma märkte vi att mobilen hade blivit på jobbet, min assistent var så vänlig och for efter den. Hm….. börjar jag bli glömsk? Vill inte medge. Jag lär nog ska få höra, om jag känner min assistent/ vän rätt.. 🙂 Mamma kom hit med kläder och en pall till den ena pelargonen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.