Sitter hemma hos mig

Det var att komma ihåg att ta med tangentbordet, ja, jag får ta med det vart jag än far eftersom jag har bara ett som fungerar. Innan jag åkte med pappa hem till boendet, sade jag att nu skulle jag ta Invalid-parkeringskortet som hade varit lite på språng. Vet inte om kortet har fått fötter. 🙂

När jag kom hem så steg jag upp från rullstolen och bytte till rullator, då fick jag gå till kvällsmålet. För en stund trodde jag att mobilen hade blivit hos mamma och pappa, men hittade den sedan i den andra väskan. Känslan var mindre trevlig kan jag säga. Ikväll kom det en hård regnskur, man hörde hur det regnade mot taket.

Ja nu sitter jag hemma hos mig, ser med ett öga på Änglagård. Det är en bra och trevlig film. 🙂

Kram 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.