Fin samvaro med familjen

Det har blivit mindre av bloggandet, när jag har umgåtts och haft fin samvaro med familjen. Igår var vi till min brors villa, och firade lite födelsedagar. Maten hade ungdomarna lagat, när de på dagen hade varit i min brors kockskola. Och middagen var god. 🙂 Det var trevligt att vara tillsammans .:)

Nu i morse var vädret lite grått, mulet och lite på den kyligare sidan, så man undrade var den utlovade värmen var. Längs dagen blev det lite varmare, jag satt en stund ute i trädgården. Senare kom det lite regn. idag har jag lite nysit, eftersom jag glömde mina allergimediciner hemma. .) Nåja, lite nysningar är ju inte farliga. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.