Skönt att få saken ur världen och passfoto

Det blev lite pappersjobb efter eftermiddagskaffet, nu var det justering av bostadsbidraget Fpa. ville ha, det vill de ha med två års mellanrum. Den här gången hade jag bestämt mig för att göra det själv med hjälp av en personal. Pappersarbete hör till de mindre roliga sakerna, men när man väl har lagar det så känns det skönt att få saken ur världen.

En stund senare kom mamma till mig, vi fixade lite mitt hår eftersom vi skulle fara och ta ett passfoto. Det var till Foto Elite som mamma och jag for till, själva passfototagningen gick bara på några minuter och jag satt i rullstolen. Efteråt fick jag välja bild som skulle bli skickad till polisen. Ja jag rätt nöjd med passfotot. 🙂

Här hos mina föräldrar blev det en kväll med vänner, ibland är det kul att träffa utan att bestämma något på förhand. Roligt att träffa varandra såhär efter semestern och sitta ute, så pass varmt var det ändå o. lite sol efter morgonens regn.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.