Bra morgon 😁

Det var en vacker och solig morgon. Jag fick en möjlighet att prata med en personal angÄende Vippari, och man i sin tur lovade att tala med förestÄndaren. Nu fÄr man se om det blir förÀndring pÄ transporten.

NĂ€r jag kom ut i korridoren sĂ„ kom bestĂ€llningen frĂ„n Tokmanni, hade bestĂ€llt tvĂ€ttmedel,, wc- och hushĂ„llspapper. SĂ„ fick jag hjĂ€lp med att sĂ€tta lĂ„dan i förrĂ„det. 😁

Nu kom jag i tid till jobbet. Innan jag för ner till arbetsrummet, trÀffade jag en handledare, (handikappvÄrden) och frÄgade om den nya bokstÀllningen att ha papper pÄ. Det hade blivit bortglömd, och man lovade att ta reda pÄ. Ja det var en bra morgon och jag kÀnde mig nöjd.

Kram 😁

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.