Är jag helt knäpp?

Ja, är jag helt knäpp som inte vet att tre kilometer

kan ta sådär 25 minuter?

Knäpp, som inte accepterar att sitta så

länge i bussen.

Och knäpp som inte ser smidigheten med

Vipbuss systemet,

anser bara att detta

inte fungerar.

Måtte jag vara knäpp och börjar

bli och är led på Vippari.

Oj, det blev en hel med ordet knäpp, det var ungefär sådär jag kände mig när jag kom hem. Kändes galet att komma hem halvtre, när man slutade klockan två.

Ikväll blev det en kvarttimmes trampning och 3,4 km. Nåja det är i alla fall något . Efteråt gick jag i duschen och åt kvällsmål. 🙂 Jag hann med personalen fylla på ute vattenkannan med vatten och höstgödsel för pelargoner även om det inte behövdes vattnas, det blev gjort igår och samma gödsel passar för de andra blommorna också. 🙂 Lite torra blommor plockades bort från pelargonerna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.