Går det bra?

Det är ju nytt detta med att jag väntar på skjutsen på boendets sidan, som i och för sig är okej. Nu fick jag behov av att gå på wç, och fick den hjälp jag behövde. Vipbussen kom till den dagliga verksamheten och väntade, men jag sade vart bussen skulle i fortsättningen komma.

När klockan närmade sig fem före tio skulle bilen fara via Citymarket frågade man mig : ”Går det bra att sitta på?” ”Det går men jag börjar jobba klockan 10” svarade jag. Då bad man mig att ringa och meddela centralen om tiden, att jag inte har tid och sitta på i 35 minuter i bilen. Konstigt att i snart femton år har jag börjat jobba klockan 10 tänkte jag för mig själv .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.