Alla har sitt

Det är så att jag tycker om mina grannar, som är hjälpsamma på sitt eget sätt. Jag uppskattar det verkligen visst gör jag det, men ibland blir det nästan för mycket. Till exempel nu idag väntade jag på min bror, som skulle komma och se på min skrivare som hade krånglat när man fyllde på pappret. Någon tid visste jag inte, men tänkte att man kommer när man hinner.

Själv hade jag hunnit börjat äta middag, då knackade det på min dörr och det var en granne som meddelade att min bror kommer. Okej tänkte jag för mig själv. Ja min bror kom, och fixade skrivaren ganska snabbt, det var någon förstockning som hade uppstått. Och det kändes skönt att printern var i skick.

Menar att visst är det bra och vara hjälpsam, alla tänker eller förstår inte att alla har sitt och gör vad man vill. Jag behöver ej rapportera om varje steg jag tar, utom det jag vill skriva och förmedla här på bloggen. Också här drar jag en gräns mellan blogg- och privatlivet, det är precis så som jag vill ha det. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.