Talkokväll på Bjärgas

På eftermiddagen ringde jag min mor, berättade att jag skulle fara till talkokvällen på Bjärgas ikväll. Talade om hur vacker örtagården var nu. Det tog inte länge innan mor sade att hon kunde komma och köra mig dit. Jag blev glad att far hade kommit med också. 🙂

Örtagården visar sin vackerhet, i sommar har bevattningen varit en viktig del och utan vatten skulle det inte se ut såhär. Ja här har jag tillbringat mina tisdagar i sommar och många år innan.

Innan det blev dags för kaffet, pratades det om olika händelser som hembyggdsföreningen kommer att ha . Bland annat om siklöjsafton som är i början av september, verkar trevligt men det beror om jag får någon att komma med mig. Sen på utfärden till Lappajärvi följer jag med, har redan blivit anmäld av min vän. Det var en vacker och trevlig kväll med solsken. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.