Småningom klarnar sakerna upp

Det kändes tryggt och bra i morse när personalen var måna om mig angående det här nya systemet mellan boendet och dagliga verksamheten. Först frågade man ifall jag var medveten om att jag skulle börja komma hit hem o. äta mellanmål. Ja för en gångs skull var jag informerad om saken. 🙂 Sen fick vi med personalen veta att jag skulle vänta på Vippari här på boendets sidan, och då ringde man till Vipcentralen för att meddela om förändringen. Känns bra att småningom klarnar sakerna upp.

Dagen var mulen och regnig. Allt gick smidigt på jobbet, lunchen kom i tid och jag hann bra äta. Just när vi kom med assistenten ut från mitt jobb kom det en regnskur, nja, lite våta blev vi men det gjorde inget. 🙂

I simhallen var det annars lugnt, bara lite rusning i tvättrummet var det och alla tre duschstolar var i användning varav jag hade själv den ena stolen. Där jag brukar ta och hålla i handtaget för att stiga upp o. stå så var upptaget, då fick vi be hjälp av en människa att få mig upp och stå. Idag kändes vattnet ganska kyligt men min terapi gick bra. Och efteråt blev det en stund i bubbel polen, som var skönt.

Sen när jag hade kommit hem, så kom mamma och pappa o. hälsade på mig som var roligt. Pelargonerna hade de med sig. 🙂 Solen sken en liten stund.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.