Personlig assistent

Läste detta inlägg där man söker en personlig assistent. Jag vill också dela här på bloggen. 🙂

Seppo Soininen

Min personliga assistent tar ledigt i tre månader from 1.9. Hon ska tydligen på ett volontärläger på Hawaiji! Jag hoppas att någon här känner någon som kunde hoppa in. Att vara min assistent är rätt enkelt. Det är bara att städa, tvätta kläder och hjälpa till att handla mat. Assistenten brukar jobba en gång i veckan, totalt upp till 15 timmar per månad. Ju närmare assistenten bor, desto bättre skulle det fungera med tex. tvätten, som i vissa fall tar tre timmar! Mitt tel är 0503452814 o bag bor i Edsevö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.